Hoppa till huvudinnehållet

Om jag har bjudit in en kandidat till ett projekt men sen råkat klicka på ”Stäng projekt” kan kandidaten fortfarande logga in och göra testet?

Kommentarer

0 kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.